Quins avantatges té estar a la llista de Google Maps? El motor de cerca de Google afavoreix els llocs web que han treballat en el seu SEO local

Quins avantatges té estar a la llista de Google Maps? 

Probablement, us pregunteu per què és essencial fer referència a Google Maps? Tingueu en compte que el motor de cerca de Google afavoreix els llocs web que han treballat en el seu SEO local. Google troba aquests llocs web més rellevants i adaptables a les sol·licituds dels usuaris. Per tant, la referència a Google Maps és una bona manera d’augmentar la vostra visibilitat i molt més de forma gratuïta. A més, tenir una bona referència o posicionament local permet tenir un avantatge competitiu sobre els seus competidors. Moltes empreses es queden enrere en digital. Així que, endavant, optimitzeu el vostre SEO perquè aparegui a Google Maps. Descobriu algunes xifres interessants sobre el SEO local: 

Google Maps té més de 1.000 milions d’usuaris actius mensuals. 

El 46% de les cerques a Google són per a una empresa local.

El 86% dels usuaris d’Internet utilitza Google Maps per trobar la ubicació d’una empresa.

El 28% de les cerques locals produeixen una compra immediata.

El 44% dels usuaris d’Internet fan clic al paquet local de Google.

Com fer que el meu establiment aparegui a Google Maps?

Agencia SEO Barcelona. Posicionamiento web y marketing online. ¡Hola! Bienvenido a SEO in House, la agencia SEO Barcelona y Posicionamiento Web que necesitas para darle a tu negocio un empujón y llegar a lo más alto en los resultados de los buscadores. Sí, exacto: vamos a llevar tu web o tienda online a las primeras posiciones de Google. Te vamos a ayudar a: Escalar posiciones en los resultados de búsqueda Incrementar el tráfico interesado de tu web o tienda online Vender más!!! Te ayudamos a sacarle el máximo partido al posicionamiento web para incrementar tus ventas. Abordamos el marketing online como herramienta para posicionar tu empresa de forma estable. Sabemos lo que cuesta construir un negocio, y somos conscientes de que no querrás dejarlo en manos de cualquiera, así que vamos a contarte algunas cosas más sobre nosotros y nuestra forma de entender el SEO. Somos tu agencia Seo en Barcelona con una estrategia de 360º. Nos encargamos de tu estrategia de contenidos, del SEO On page para mejorar tu posicionamiento web , de la gestión de tus campañas de Adwords, del diseño web si quieres crear o mejorar tu página web o tienda online , de las redes sociales, de tu reputación online… Y de todo lo que haga falta para que tu empresa se consolide en los primeros puestos del buscador y se consolide en las primeras posiciones. AGENCIA SEO CON VALORES: LA SEGURIDAD ANTE TODO. En SEO y Posicionamiento web  no todo vale para que sea efectivo, sólo trabajamos con buenas prácticas, y por eso no nos olvidamos jamás de los valores que nos definen: Buenas practicas de linkbuilding, enfoque a resultados de ventas, honestidad y contacto permanente para alinear los objetivos,… llevamos más de 1o años como agencia de marketing online en Barcelona y somos ampliamente reconocidos por nuestros servicios de seo y de posicionamiento web en Barcelona, Girona, Madrid y otras muchas ciudades donde contamos con clientes muy satisfechos con el posicionamiento de sus webs y tiendas online a nivel local, nacional e internacional.LA IMPORTANCIA DE LA VISIBILIDAD ONLINE DE TU NEGOCIO En los últimos años, el mundo empresarial  se ha trasladado a la web. Es muy importante saber cómo posicionarse correctamente para aumentar tus  ventas y llegar a un mayor número de lectores. 

Per tal que la vostra empresa es classifiqui bé a Google Maps i en l’àmbit local, heu de crear una fitxa de Google My Business. Per a això, heu de registrar-vos al servei de SEO de Google My Business. Després d’haver omplert tota la informació necessària i validat el vostre registre, esteu automàticament visible a Google Maps. Atenció!!! És possible que Google o una guia local hagi creat la vostra fitxa de Google My business. No creeu un segon fitxer sota la pena de ser suspès per Google. Per esbrinar si ja s’ha creat un fitxer, només cal que cerqueu el nom del vostre establiment a la barra de cerca. Si apareix un registre; ho has de reclamar. Si no apareix cap registre, no existeix cap registre per al vostre establiment. 

El vostre negoci no apareix a Google Maps?

Heu seguit els passos per crear la vostra fitxa de Google My Business i el vostre establiment no es troba a Maps? Aquests són els diferents casos en què no apareix als resultats de la cerca de Google Maps: la  vostra fitxa de Google My Business no ha estat validada. En aquest cas, només cal que envieu una sol·licitud amb els codis de validació per correu.

La vostra fitxa de Google My Business es va validar fa poc temps. No us preocupeu, la vostra empresa pot trigar uns quants dies a aparèixer als resultats de Google Maps. 

La vostra fitxa de Google My Business està validada durant molt de temps. En aquest cas, pot ser que el vostre fitxer s’hagi omplert incorrectament i, per tant, estigui mal referenciat des del punt de vista local de SEO.

La vostra fitxa de Google My Business s’ha modificat. En aquest cas, Google triga uns 3 dies a validar els nous canvis realitzats. Aneu amb compte, si modifiqueu la vostra informació amb massa regularitat, Google pot suspendre la vostra fitxa. No dubteu a posar-vos en contacte amb l’assistència de Google My Business si teniu algun problema.

Com optimitzar les referències locals de Google Maps? 

Després de crear la vostra fitxa de Google My Business, haureu d’optimitzar-la perquè es trobi als primers establiments del paquet local. Google té en compte diversos indicadors per al SEO local: proximitat, rellevància i reputació de l’establiment. Per tant, és important omplir tota la informació de la vostra fitxa de Google My Business. Descobriu els nostres consells i trucs per optimitzar la vostra referència a Google Maps: 

empleneu tota la informació de Google My Business 

Un dels nostres primers consells per optimitzar la vostra referència local és emplenar tota la informació sobre el vostre establiment a la pàgina de Google My Business. Per fer-ho, només cal afegir la vostra adreça, els horaris d’obertura, el número de telèfon, la categoria principal, l’adreça del lloc web, però també afegir fotos. Tota la informació ha de ser correcta. Si aquesta informació canvia, l’heu d’actualitzar. 

Obtenir ressenyes de Google Les ressenyes són una manera excel·lent de publicar-se a Google Maps. Permeten millorar la vostra reputació en línia i ser vist millor als ulls de Google. A més, si aconseguiu molts comentaris positius, és més probable que els usuaris d’Internet vinguin a consultar el vostre establiment. 

Optimització del lloc web

No és suficient per a vosaltres només per optimitzar la vostra fitxa de Google My Business, l’optimització del vostre lloc web continua sent molt important. Aquí hi ha algunes optimitzacions clàssiques per dur a terme:

Optimització de Hn, títol, descripció de la meta, etiquetes ALT

Triar bones paraules clau

No tenir errors tècnics (exemple: error 404)

Fer un vincle (Enllaços interns i externs)

El teu expert en SEO local de Google Maps WhatsApp +33786568901

Li agradaria més informació sobre referències de Google Maps. POSICIONAMIENTO SEO SABADELL, la vostra agència local de SEO a SABADELL us assessora i us dona suport! Poseu-vos en contacte amb nosaltres i impulsar el vostre negoci.   MK.EUROPA@GMAIL.COM